• Termene si conditii

  SC AB PLUS EVENTS SRL
  2 Ungheni Street, Iasi
  J22/202/1997
  Tax Registration Number 9172069

  Tel: 0232 278 811, 0332 413 800
  Fax: 0232 217 791
  E-mail: office@abplus.ro

  Confidentialitate

  Acord de confidentialitate

  Echipa ABplus Events isi doreste sa va ofere dvs, utilizatorilor o navigare online sigura si sa va protejeze dreptul la intimitate si la imagine pentru protectia vietii dvs personale. Ne preocupam sa va aducem la cunostiinta scopurile pentru care vi se solicita anumite informatii cu caracter personal si ne asiguram ca informatiile pe care le-ati introdus in bazele noastre de date sunt folosite doar in scopul pe care vi l-am prezentat dvs la cererea respectivelor date.

  Nota de informare privind protectia datelor personale

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. ABplus Events SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana.

  ABplus Events este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 9970.

  Scopul

  Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor ABplus Events informatii si servicii de calitate, si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii online sau offline de catre clientii nostri, precum si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

  Obligatia de a furniza datele

  Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre ABplus Events. Refuzul dvs. determina imposibilitatea ABplus Events de a va oferi serviciile solicitate.

  Destinatia datelor:

  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – SC ABplus Events SRL – si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, partenerilor contractuali ai operatorului si altor companii din acelasi grup cu operatorul.

  Drepturile dvs :

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la numarul de fax 0232 217 791 , pe adresa secretariat@abplus.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre – ABPLUS EVENTS, Iasi, Str Ungheni, nr 2, cod postal 700 382. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

  Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

  Informatii generale colectate de ABplus Events

  In momentul inregistrarii pe site-ul www.ieriff.eu, prin accesarea diferitelor servicii online ABplus Events, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, ABplus Events va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

  In unele zone ale site-ului, ABplus Events va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor ABplus Events si alte informatii prin care va pot identifica.

  Daca doriti sa va inregistrati la evenimentele RIFF, va trebui sa completati un formular in care sa oferiti urmatoarele date despre institutia Dvs: nume, localitate, judet, adresa, telefon, date financiare, date de contact ale persoanelor din conducere si urmatoarele date despre Dvs: nume, telefon, functie, email. Campurile sunt obligatorii, iar necompletarea lor ori completarea lor cu date incorecte ori ireale atrage dupa sine imposibilitatea ABplus Events de a va oferi un cont gratuit pe site.

  Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre ABplus Events

  Noi utilizam informatiile stranse de pe site, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea mesajelor si cererilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs., de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite.

  Utilizarea datelor cu caracter personal de catre ABplus Events este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

  ABplus Events nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

  ABplus Events poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

  – Cu acordul dvs.

  – Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.

  – In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de ABplus Events doar in masura in care este necesara asistenta lor.

  – Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

  (a) e prevazut intr-o dispozitie legala;

  (b) protejeaza drepturile companiei ABplus Events sau companiilor afiliate;

  (c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;

  (d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;

  (e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

  – in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de ABplus Events, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

  – In cazul in care ABplus Events fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care ABplus Events devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul ABplus Events.

  Dreptul dvs. de a va modifica si stege datele dvs. detinute de operator

  ABplus Events confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor dvs. oricand.

  Securitatea datelor

  Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, ABplus Events isi protejeaza baza de date printr-un sistem de logare prin parola si username. De asemenea, bazele de date sunt stocate pe un server garantat, protejat de incercarile de fraudare si se acceaseza cu ajutorul unei parole. Nu toti angajatii companiei au acces la bazele de date, iar cei care au acces au semnat, in prealabil, un acord de respectare a prevederilor legale in domeniu.

  Modificari ale politicii de confidentialitate

  Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la secretariat@abplus.ro.

  ABplus Events este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 9970.

  Va multumim ca folositi serviciile noastre!